Welkom bij Jan Wonders Straalbedrijf

Jan Wonders Straalbedrijf geeft staal een nieuw leven. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het professioneel behandelen van de meest uiteenlopende staalobjecten. Als modern geoutilleerd bedrijf hebben wij als specialiteit het stralen, schooperen en coating van objecten voor zowel particulieren als de metaalindustrie. Hierbij staat veiligheid, kwaliteit en milieu hoog in het vaandel.

Ons team bestaat uit vaktechnische mensen die zorgen voor de kwaliteit die u wenst. Daarnaast beschikken wij over de inrichting die nodig is voor een optimaal resultaat. Met het test en meetapparatuur wordt de kwaliteit en conditie van de producten bewaakt.

Alle processen zijn van A tot Z uitgewerkt. Elk onderdeel van het werkproces krijgt dan ook alle aandacht die nodig is. Hierbij maken we gebruik van verschillende technieken. Deze worden toegepast op de juiste oppervlakten en effecten.

Onze kracht vindt u terug in de enorme diversiteit in onze werkzaamheden. We zijn vooruitstrevend en innovatief in het bedenken van maatwerk oplossingen en vinden altijd een passende oplossing voor elk project. Afhankelijk van het oppervlak en het gewenste effect kunnen we u adviseren welke techniek het beste bij uw wensen past.

Wilt u meer weten over onze diensten? Bekijk dan onze website. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvende informatie.